Tarrasabluuna - Pallot - Prima Re-design Stick & Style - Multi-Large Dot

Tarrasabluuna - Pallot - Prima Re-design Stick & Style - Multi-Large Dot
Tarrasabluuna - Pallot - Prima Re-design Stick & Style - Multi-Large Dot
11,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika postitse 1 - 2 arkipäivää
Tuotenumero pm645014

Kätevä tarrasabluuna kevyellä tarrapinnalla. Sabluuna pysyy tarran ansiosta hyvin paikallaan ja saat kuvioista erityisen siistit.  Sabluunalla voit koristella seinät, katot, huonekalut, tekstiilit - vain mielikuvituksesi on rajana.

Rullassa on tarraa 2,7 metriä ja tarran leveys on  17 cm. Tarran voi käyttää useaan kertaan ja siitä on helppo leikata sopivan kokoisia paloja saksilla.


Sabluunamaalaukseen apuriksi sopii esimerkiksi:

  • Sieni
  • Palettiveitsi
  • Sabluunasivellin
  • Tela

Sabluunalla koristeluun voit käyttää kalkkimaalia, kalkkitahnaa, glittermaalia, kalustemaalia, seinämaalia, mustetta, suihketta, akryylivärejä ja melkein mitä vain värejä sekä maaleja. Tahnojen ja glittermaalien levitykseen palettiveitsi on erityisen kätevä.


Sabluunamaalauksen vaiheet

  1. Asettele sabluuna haluamaasi kohtaan. 
  2. Työväline kastetaan maaliin ja ylimääräinen väri töpötetään tai rullataan puhtaaseen paperiin. Sabluunalla kuviointi suoritetaan varovasti töpöttäen tai rullaten lähes kuivalla työvälineellä, että maali ei leviäisi sabluunan reunojen alle. 
  3. Poista sabluuna varovasti kuvioinnin jälkeen. Jos kuvio epäonnistuu voi kalkkimaalin pyyhkiä pois ja kokeilla uudestaan.

Erilaiset tahnat sekä glittermaalit levitetään sabluunan päälle varovasti palettiveitsellä tai lastalla. Tahnoilla saa kivan kohokuvion aikaan.