Sabluuna 22x30 cm - Re-Design with Prima Adored Paisley Decor Stencils

Redesign With Prima
Sabluuna 22x30 cm - Re-Design with Prima Adored Paisley Decor Stencils
Sabluuna 22x30 cm - Re-Design with Prima Adored Paisley Decor Stencils Sabluuna 22x30 cm - Re-Design with Prima Adored Paisley Decor Stencils
13,99 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on loppunut, mutta sitä on tulossa lisää.
Varastossa 0 kpl
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilaukseen | Toimituskulut 6,99 € | Toimitusaika 30 - 60 arkipäivää
Tuotenumero 665579

Sabluunalla voit tuunata sekä koristella huonekalut ja käyttää kaikkeen luovaan askarteluun - vain mielikuvituksesi on rajana.

Sabluunamaalaukseen apuriksi sopii esimerkiksi:

  • Sabluunasivellin
  • Töpötin
  • Vaahtomuovi
  • Palettiveitsi
  • Tela

Sabluunalla koristeluun voit käyttää kalkkimaalia, akryylihartsia, pikasilotetta, kipsijauhetta, liitutahnaa, glittermaalia, kalustemaalia, seinämaalia, mustetta, suihketta, akryylivärejä ja melkein mitä vain värejä sekä maaleja. Erilaisten tahnojen ja glittermaalien levitykseen palettiveitsi on erityisen kätevä ja näillä saat aikaan kauniita kohokuviota.

Sabluuna on valmistettu paksusta muovista, joten kirjaimia voi jäljentää myös kynien sekä tussien avulla.


Sabluunamaalauksen vaiheet

Asettele sabluuna haluamaasi kohtaan ja voit kiinnittää sen kevyesti maalarinteipillä tai sprayliimalla. Työväline kastetaan väriin ja ylimääräinen väri töpötetään tai rullataan puhtaaseen paperiin. Sabluunalla kuviointi suoritetaan varovasti töpöttäen tai rullaten lähes kuivalla työvälineellä, että maali ei leviäisi sabluunan reunojen alle. Poista sabluuna varovasti kuvioinnin jälkeen. Jos kuvio epäonnistuu voi kalkkimaalin pyyhkiä pois ja kokeilla uudestaan. Sprayliiman avulla sapluunan kuvioista tulee tarkemmat, koska liima estää maalin pääsyä sapluunan reunojen alle.


Materiaalina on muovi, joka kestää pesun ja on uudelleen käytettävissä.