Muotti A4 - Stamperia Soft Mould Desire Vintage Cars

Stamperia
Muotti A4 - Stamperia Soft Mould Desire Vintage Cars
Muotti A4 - Stamperia Soft Mould Desire Vintage Cars
8,99 €
Sisältää alv. 24 %
Varastossa 1 kpl
ILMAINEN TOIMITUS YLI 25 € TILAUKSEEN, 19.7. asti. | Ilmainen toimitus yli 100 euron tilaukseen | Toimituskulut 6,99 € | Toimitusaika 1 - 2 arkipäivää
Tuotenumero K3PTA4553

Muotilla voit valmistaa koristeita kipsistä, paperimassasta, saippuamassasta, muottimassasta, akryylihartsista, betonista, kuviopastoilla ja -tahnoilla tai mistä tahansa muovautuvasta askartelumassasta. Tuunaa koristeilla huonekaluja, koriste-esineitä tai mitä vain keksitkään. Koristeet ovat käteviä myös kaikessa luovassa askartelussa sekä luovassa taiteilussa.

Käyttö

Painele tai kaada haluamasi massa muottiin. Taipuvista massoista (esim. muotti- ja paperimassa) valmistetut kuviot on hyvä liimata sekä muotoilla paikoilleen kosteina. Valettavaksi tarkoitetun massan (esim. kipsi, hartsi tai pasta) annetaan kuivua muottiin ja koriste irrotetaan vasta kuivumisen jälkeen. Paperi- ja muottimassa irtoaa muotista paremmin, jos muotin jauhottaa ensin vaikka perunajauhoilla tai talkilla. Voit liimata koristeen paikoilleen esimerkiksi puuliimalla tai yleisaskarteluliimalla.


Muotin koko on 29x21 cm. Materiaalina taipuisa PVC-muovi. Muotin kuviot ovat noin 5-10 mm syviä.