Fusion Mineral Paint Metallics - Pale Gold

Tuote on poistunut valikoimasta
Fusion Mineral Paint Metallics - Pale Gold
Fusion Mineral Paint Metallics - Pale Gold Fusion Mineral Paint Metallics - Pale Gold
20,98 €
Sisältää alv. 24 %
Poistunut valikoimasta, mutta mahdollisesti saatavilla. Laita viestiä suvi(at)monimari.fi

Fusion Mineral Paint -metallihohtomaali on kestävää sekä pestävää. Fusion-maalin pinta hylkii likaa sekä kosteutta ja kestää pyyhintää. Fusion-mineraalimaali sopii myös puutarhaan ja sisältää UV-suojan, joten maalipinta ei haalistu. Fusion-metallihohtomaalin pinta on kuivuttuaan hohtavan kimalteinen. Saatavilla koot 37 ml ´ja 250ml.


Fusion-maalin etuja:

  • Sopii sisä- ja ulkokäyttöön
  • Kosteuden- ja kulutuksenkestävä
  • UV-suojattu, joten haalistu puutarhassa
  • VOC-päästötön

Voit maalata huoletta esimerkiksi:

  • Huonekalut, hyllyt, lipastot, tuolit, pöydät
  • Puutarhakalusteet, ruukut, aidat
  • Tekstiilit, sohvat
  • Koriste-esineet sisällä sekä ulkona
  • Seinät, listat, katot, lattiat, laatat
  • Puuta, metallia, lasia, pahvia, tiiltä, nahkaa, kangasta, muovia jne.

Fusion-mineraalimaalin pinta on kuivuttuaan himmeä sekä silkkisen sileä ja ei vaadi vahausta tai lakkausta. Maalin pinta hylkii likaa sekä kosteutta ja kestää pyyhintää ilman erillistä pintakäsittelyä.


FUSION-MINERAALIMAALIN KÄYTTÖ

Maalausvälineeksi sopii laadukas ja pehmeä keinokuitusivellin, koska se on loistavan maalausjäljen salaisuus. Pyöreä sivellin on hyvin suosittu maalausväline tuunareiden kesken. 

Ennen maalausta maalattava pinta pestään hyvin sekä karhennetaan ennen maalausta. Fusion-maalipesu on oiva apuri, joka poistaa tehokkaasti lian sekä himmentää kätevästi maalattavan pinnan. Kevyt pinnan hiontakaan ei koskaan mene hukkaan ja lisää entisestään maalin tartuntaa sekä pysyvyyttä.

Fusion-mineraalimaali sopii sisustusmaaliksi sisä- ja ulkotiloihin. Fusion kestää kosteutta sekä on UV-suojattu, joten se ei haalistu puutarhassa.

Fusion kuivuu erittäin nopeasti ja on kosketuskuiva noin 30 minuutissa. Uudelleen maalattavissa 1-2 tunnin kuluessa. Lopullisen kovuuden maalin pinta saavuttaa noin kolmen viikon aikana.

Riittoisuus on noin 12-14 m² per 1 litra. Maalin menekkiin vaikuttaa myös pinnan materiaali sekä väri.

Fusion-mineraalimaali on vesiohenteista, jota voit ohentaa tarvittaessa vedellä. Maalausvälineet voit pestä lämpimällä saippuavedellä. 


MAALIN POHJUSTUS JA VIIMEISTELY

Fusion on All-In-One -maali, joten se harvemmin tarvitsee pohjamaalia tai lakkausta lopuksi. Halutessasi voit patinoida ja koristella silkkisen sileää maalipintaa lisäksi värillisillä vahoilla. Helmiäisvahoilla saat kauniin hohteen maalin pinnalle. Suurelle kulutukselle alttiit pinnat esimerkiksi lattiat tai keittiöpöytä on hyvä käsitellä lopuksi Fusion-lakalla.

Fusion-mineraalin pintaa voit myös koristella tavallisen maalin tavoin - sabluunoiden, leimasimien ja siirtokuvien avulla. Fusion-maalin pintaan tarttuvat erinomaisesti myös siirtokuvat sekä tarrat.

Voit sekoittaa eri maalimerkkien tuotteita keskenään, mutta valmistajat eivät sitä suosittele, koska tuotteiden yhteensopivuutta ei ole testattu.


Lisää vinkkejä sekä videoita UKK-sivuilta.