Akryylihartsi 300g, kulta - A1 Creative Gold

A1 Creative
Akryylihartsi 300g, kulta - A1 Creative Gold
Akryylihartsi 300g, kulta - A1 Creative Gold Akryylihartsi 300g, kulta - A1 Creative Gold
12,99 €
Sisältää alv. 24 %
Varastossa 2 kpl

A1 Creative vesipohjaisella myrkyttömällä akryylihartsilla voit tehdä silikonimuottien kanssa kauniita koristeita huonekaluihin, seiniin, koriste-esineisiin tai mihin tahansa luovaan askarteluprojektiin. Akryylihartsilla saat erittäin siistejä koristeita aikaan. 

Akryylihartsi on paksuhkoa, joten sopii myös sabluunoiden kanssa käytettäväksi kohokuvioita tehdessä.


Käyttö

Sekoita 1 osa nestettä ja 2 osaa jauhetta painon mukaan esimerkiksi 100 g nestettä ja 200 g jauhetta. Tällä seossuhteella saat valmista akryylihartsia noin 100 ml. Käytä käsineitä ja vältä jauheen hengittämistä. Käytä myös esimerkiksi essua sekä käsineitä, koska hartsi tarttuu vaatteisiin herkästi eikä lähde pesemällä pois. Kaada seos muottiin ja kopsuttele muottia, jotta ilmakuplat poistuvat. Anna akryylihartsin kuivua muotissa vähintään 60 minuuttia tai jopa pidempään. Poista koristeet muotista varoen ja jätä vielä kuivumaan muutamaksi tunniksi. Valmiin koristeen voit maalata ja liimata paikalleen. Liimaksi sopii esimerkiksi Erikeeper. 

HUOM! Älä kaada käyttämätöntä valmista hartsiseosta viemäriin. Jos tuotetta jää yli - anna seoksen kovettua paperin päällä ja laita kovettunut tuote sekajätteeseen.

Hanki lisäksi:
Tulossa lisää!
Palettiveitsi