1. Dixie Belle Paint -kalkkimaalausvideot

2. Vintage Paint -kalkkimaalausvideot

3. Blogi

4. Liity Sisustusmaalarit Facebook-ryhmään


UKK

Toimituskulut

Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin sekä nouto Oriveden noutopisteestä. Postikulut ovat 6,99 euroa ja Noutopistepaketti 6,99 euroa. Kotiinkuljetus 14,99 euroa. Lisää infoa toimituskuluista ja noutopisteestä löydät täältä.


Lisätilaus

Voit lisätä tuotteita tilaukseen siihen asti, että saat seurantakoodin. Kerää tuotteet ostoskoriin, valitse kassalla "lisää avoimeen tilaukseen tuotteita" ja suorita maksu. Lisäykset pakataan samaan pakettiin ja vältyt toisilta toimituskuluilta. Kirjoita viestikenttään, että teet lisäyksen tilaukseen.


Myymälä ja noutopiste

Meiltä löytyy pieni osa tuotteista Oriveden pienestä myyntipisteestä osoitteesta Liisanda, Aihtiantie 9, 35300 Orivesi. sekä voit tehdä tilauksen netissä ja noutaa ilmaiseksi.


Toimitusaika

Posti on ehdottomasti nopein tapa saada tuotteet nopeasti käyttöön. Postipaketin matka kestää noin 1-2 arkipäivää. Schenker on toimitustavoista kaikkein hitain ja paketin matka kestää 3-14 arkipäivää.


Tuotteiden palautus

Voit palauttaa käyttämättömän ja myyntikuntoisen tuotteen veloituksetta. Pyydä palautusta varten palautuskoodi suvi(at)monimari.fi. Palautus on maksuton. Noutamattomista paketeista peritään 10 euroa.