Kalkkimaalikauppa - toimitusehdot, maksu- ja toimitustavat, sekä tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakkuus ja tilaus

Tilataksesi verkkokaupasta sinun ei ole pakko rekisteröityä asiakkaaksi. Luomalla asiakastilin, voit seurata halutessasi rekisteröitymisen jälkeen tehtyjen tilauksien käsittelyä kirjautumalla verkkokauppaan.

Rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi tai tekemällä tilauksen Kalkkimaalikaupan verkkokaupasta, henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Sähköisen uutiskirjeemme on peruttavissa milloin tahansa.

Toimituskulut- ja hinnat

Tilauksen toimituskulut ovat alkaen 3.90 euroa sisältäen arvonlisäveron. Asiakaspalautuksesta perin 5 euroa ja palautus tapahtuu Ärräpakettina.

Tuotteet tilataan Monimarin verkkokaupan kautta osoitteessa www.kalkkimaalikauppa.fi. Tuotteet maksetaan tilaushetkellä voimassa olevin hinnoin. Tuotteiden ja tarjousten hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja tarjoushinnat koskevat tilattavissa olevia tuotteita. Tarjousten päättymisestä ei ilmoiteta erikseen. Monimari/Kalkkimaalikauppa pidättää oikeuden kaupan purkamiseen selvien hintavirheiden kohdalla.

Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.

Tuotteiden pakkaus ja toimitusaika

Tilauksesi tuotteet toimitetaan mahdollisimman tiiviisti pakattuna ja vanhoja pakkausmateriaaleja kierrättäen. Toimituksen hinta, sekä toimitustapa esitetään kassalla ja lisätään tilaukselle ennen maksutapahtumaa. Tilauksesi toimittamiseksi luovutetaan kolmannelle osapuolelle nimesi, osoitteesi, sekä puhelinnumerosi. Oikeuteni on kuitenkin oikeus muuttaa toimitustapa tuotteille, jotka eivät sovellu valitun toimitustavan kuljetettavaksi. Toimitustavan muutos on mahdollista esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi. Toimitustavan muutoksesta ei synny sinulle lisäkuluja. Mikäli toimitustapa on valittu tilaushetkellä väärin kyseiselle tuotteelle, on oikeuteni ennen tilauksen käsittelyyn ottamista veloittaa asiakkaalta oikeat rahtikustannukset. Tällöin tilauksen käsittely alkaa hetkestä kun mahdollisen lisäveloituksen maksusuoritus näkyy tililläni. Mikäli imoitat yhteystietosi virheellisesti tai puutteellisesti, en ota vastuuta ettet koskaan saa noudettua lähetystäsi postista, enkä myöskään korvaa lunastamattomia lähetyksiä. Pakollisina tietoina kaikissa toimitustavoissa on nimi, osoite ja puhelinnumero. 

Tilauksesi voidaan toimittaa myös kirjeenä, jos se sisältää alle 3 cm paksuisia tuotteita.

Tilauksesi on tilausvahvistuksen saatuasi vastaanotettu ja se siirtyy käsittelyyn 2 arkipäivän sisällä. Mikäli et ole saanut sähköpostitse tilausvahvistusta, emme ole vastaanottaneet tilaustasi, olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluun suvi(at)monimari.fi. Mikäli löytyy tarkennettavaa tai tiedusteltavaa tilaukseesi liittyen, olen yhteydessä sähköpostitse mahdollisimman pian tilauksen saavuttua käsittelyyn. On ensiarvoisen tärkeää tilauksen nopean toimittamisen vuoksi, että tavoitan sinut sähköpostitse.

Toimitusaika pääsääntöiseti 1-7 arkipäivää riippuen valitsemastasi toimitustavasta. Arviot toimitusajoista on mainittuna tarkemmin tuotekortissa potitse, sekä kassalla.

Ennakkoon varattavien tuotteiden, sekä toimitusmyynti tuotteiden toimitusaika on noin 2-21 arkipäivää.

Noutopiste

Halutessasi voit noutaa tuotteen veloituksetta noutopisteestä, joka sijaitsee HoiDOGkin myymälässä osoitteessa Keskustie 32, 35300 Orivesi. Liike on avoinna ma-pe 9.00-18.00, sekä la 9.00-14.00. HoiDOGkiin voit tutustua lisää verkkosivuilla hoidogki.fi. Saat tiedon sähköpostiisi kun tilaus on noudettavissa myymälästä. 

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi seuraavilla Finqu Pay maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, oma Säästöpankki verkkomaksu, Säästöpankki, POP Pankki, Danske Bank, Aktia, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, lasku ja osamaksu Collector.

Maksutiedot sähköpostiisi on myös ajoittain käytettävissä.

Loppuunmyyty tuote

Kokonaan tai tilapäisesti loppuneista tuotteista tiedotan sinua viipymättä sähköpostitse. On ensiarvoisen tärkeää, että tavoitan sinut sähköpostitse, jotta voin käsitellä tilauksesi mahdollisimman pikaisesti. Mikäli en saa sinua kiinni mainituilla yhteydenottotavoilla,  on oikeuteni jättää asiasta yhteydenottopyyntö ja jäädä odottamaan yhteydenottoasi ennen tilauksen käsittelyn jatkamista. Kyseisissä tapauksissa toimitusaika saattaa pidentyä. Voin omaan harkintaani perustuen korvata tilapäisesti tai kokonaan loppuneen tuotteen vastaavalla toisella tuotteella. Oikeuteni on perua tilapäisesti tai kokonaan loppunut tuote tilaukselta ja toimittaa tilaus ilman kyseistä tai vastaavaa tuotetta, mikäli en tavoita sinua sähköpostitse. Tällöin maksun palautus toimittamattoman tilauksen osan osalta kirjataan käytetylle maksutavalle 14 päivän sisällä tilauksen muun osan toimitukseen siirtymispäivästä lukien.

Mikäli tilapäisesti tai kokonaan loppunut tuote pyynnöstäsi vaihdetaan edullisempaan tai perutaan tilaukselta, maksun palautus kirjataan käytetylle maksutavalle 14 päivän sisällä tilauksen muun osan toimitukseen siirtymispäivästä lukien. Mikäli tilapäisesti tai kokonaan loppunut tuote vaihdetaan kalliimpaan tuotteeseen, laskutetaan erotus sähköpostitse lähetettävällä ennakkolaskulla. Kun maksu on kirjautunut tililleni, jatketaan tilauksen käsittelyä. Maksusuorituksen kirjautumisaika ei vähennä tilauksen käsittely- tai toimitusaikaa. 

Alennukset ja minimitilausrajat

Alennukset myönnetään normaalihintaisista tuotteista, jollei toisin ole mainittu. Alennuskoodi tulee käyttää verkkokaupan kassalla ennen maksutapahtumaa. Tarkista että lunastamaasi koodia vastaava alennus on hyvittynyt tilauksesi maksuyhteenvetoon ennen tilauksen vahvistamista sekä sitä seuraavaa maksutapahtumaa. Mikäli saamasi lahjakortin tai alennuskupongin koodi ei hyvitä tilaustasi, otathan minuun yhteyttä ennen tilauksen vahvistamista osoitteeseen: suvi(at)monimari.fi. Koodeja/lahjakortteja ei voi yhdistää eikä niitä voi käyttää yhdelle tilaukselle kuin yhden, lahjakortteja ei myöskään vaihdeta rahaksi.

Verkkokaupassa ei ole minimitilausrajoja, paitsi jos siitä erikseen ilmoitetaan.

Erimielisyydet

Jos kaupankäynnistämme syntyy riita välillemme ja kauppasopimusta koskevaa erimielisyyksiämme ei saada ratkaistuksi neuvotteluilla, voit sinä kuluttajana saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi www.kuluttajariita.fi. Olethan yhteydessä myös maistraattien kuluttajaneuvontaan www.kuluttajaneuvonta.fi ennen kuluttajariitalautakuntaa.

Yhteystietojen antaminen tilaushetkellä

Yhteystietojen oikeellisuus on omalla vastuullasi. On todella tärkeää, että yhteystiedot ovat oikein tilauksessa tai rekisteröidyllä asiakastilillä, jotta saan sinuun yhteyttä mikäli tilauksen käsittelyssä ilmenee yhteydenotto tarvetta, sekä paketti löytää perille vain oikeilla tiedoillasi, eikä sitä luovuteta esimerkiksi postissa toiselle henkilölle ilman valtakirjaa.

Ylivoimainen este (force majeure)

En vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Monimari vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Muutokset tilaukseen

Tilaukseen voi tehdä muutoksia ennen kuin saat seurantakoodin sähköpostiisi, huomioithan, että tilauksen toimitusaika saattaa tällöin pitkittyä. Mikäli muutoksen jälkeen tilauksellesi syntyy palautettavaa maksun osalta, kirjataan maksun palautus asiakkaan maksutavalle 14 päivän sisällä toimitukseen siirtymispäivästä lukien.

Vaihto- ja palautus, sekä tilauksen noutamatta jättäminen

Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaaton ja käyttämätön, sekä pakata huolellisesti samanlailla kuin se oli vastaanottaessa. Jokainen maalipurkki suljetaan tiiviisti ehjiinn muovipusseihin, sekä laatikko tulee täyttää pehmusteilla, ettei tuote pääsi liikkumaan kuljetuksen aikana.

Palautusta tai peruutusta varten tarvitsen tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumeron. Palautusta varten lähetän sinulle lähetyskoodin, jolla voit palauttaa tuotteen Ärräpakettina 5 euron palautusmaksulla. Voit tehdä palautuksen 5 eurolla kun noudatat vaihto-, palautus- ja peruutusohjeita. En palauta rahoja itse ostetuista postipaketeista, jolla tuote on palautettu, silloin palautetaan vain tuotteen hinta. Sinulla on kuluttajana lain mukaan 14 vuorokauden peruutus ja palautusoikeus, tuotteen vastaanottamisesta.

Tilauksen noutamatta jättäminen toimipaikasta ei ole  tilauksen peruuttamista, vaan sinun tulee aina erikseen tehdä peruutusilmoitus. Noutamattomasta tilauksesta perin 10 euroa kulujen peittämiseksi. Tilaus täytyy aina ensin noutaa ja sitten tehdä peruutusilmoitus sähköpostitse, jossa ilmenee tilausnumero, nimi, osoite ja puhelinnumero ja  saat palautustunnuksen, jolloin voit palauttaa tilauksen 5 eurolla.

Tuotteen vaihdosta perin Ärräpaketin kulut 5 euroa.

Peruuttamislomakkeen voit tilata suvi(at)monimari.fi

Vastuuvapauslauseke

 Monimari/kalkkimaalikauppa.fi ei vastaa tuotteiden käytön seurauksena aiheutuvista henkilö- ja tai esinevahingoista. Pintakäsittelyaineiden ja työvälineiden sopivuus, pysyvyys jne.  tulee testata näkymättömään paikkaan ennen isomman alan maalausta esim. lattia.

Virhevastuu

Ongelmatilanteissa otathan aina ensin yhteyttä sähköpostitse suvi(at)monimari.fi, annan tapauskohtaiset ohjeet virheellisen tuotteen palautukselle. Virheellinen tuote ensisijaisesti vaihdetaan samanlaiseen tai samankaltaiseen virheettömään tuotteeseen, mutta jos se ei onnistu tuotteen voi palauttaa. Virheellisen tuotteen vaihto, sekä palautus on maksuton.

Tuotteet ja lapset

Huolehdithan aina, että tuotteet eivät missään tilanteissa joudu lasten käsiin. Vaikka tuotteet ovat kuivuttuaan turvallisia lapsille, eivät ne sovi lasten käytettäväksi.

Tilauksen vastaanottaminen

Tarkista saamasi tuotteet 7 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli olet saanut väärän tuotteen tai tuotteessa on virhe, joka ei ole aiheutunut kuljetuksessa rikkoutumisesta, reklamaatio tulee tehdä 7 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseeni suvi(at)monimari.fi. Myöhemmin saapuneita reklamaatioita ei käsitellä.

Asiakkaan antamien yhteystietojen oikeellisuus on asiakkaan vastuulla. On tärkeää, että yhteystiedot ovat oikein tilauksella tai rekisteröidyllä asiakastilillä, jotta saamme asiakkaaseen yhteyttä mikäli tilauksen käsittelyssä ilmenee yhteydenottotarvetta. 

Kaupan turvallisuus

Kauppa on SSL (Secure Sockets Layer) suojattu.

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Rekisterisloste- Rekisterinpitäjä: 

Monimari /kalkkimaalikauppa.fi

Y-tunnus: 2814391-9

Postiosoite: Siltaojantie 15, 35300 Orivesi

Kaikissa asioissa tavoitat minut sähköpostitse osoitteesta: suvi(at)monimari.fi

Rekisterin nimi: Monimari/kalkkimaalikauppan verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Henkilötietoja käsitellään verkkokaupan asiakassuhteiden hoitoon, ylläpitämiseen kuten asiakassuhteen edellyttämiin yhteydenottoihin ja suoramarkkinointiin, sekä tilausten tekemiseen. Asiakkaalla on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Rekisterin tietosisältö: Rekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja: Asiakkaan etu- ja sukunimi, asiakasnumero, osoitetiedot, puhelinnumero, sukupuoli, sähköposti, www-osoite, kieli, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista sekä tietoja asiakkaan ostotapahtumista, toimituksista ja alennuksista sekä mahdolliset käyttäjätunnukset ja salasanat.

Säännönmukaiset tietolähteet: Asiakkaalta itseltään verkkokaupan tilauksista, palautus- ja muiden lomakkeiden kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Tietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen. Tietojasi voidaan myös luovuttaa verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyvien toimien (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi) yhteydessä, tilausten toimittamiseksi, maksamattomien laskujen perimiseksi, sekä viranomaisille näiden niin edellyttäessä ja lain salliessa.

Tietojen säilytys ja hävittäminen: Asiakasrekisterin tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Tilaus- laskutus- ja maksutietoja säilytetään kuitenkin muun kirjanpitoaineiston tapaan. Tarpeettomiksi käyneet tiedot hävitetään turvallisesti.

Evästeiden käyttö: Voimme käyttää evästeitä (ns. cookie), joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan palvelun laatua ja jotka talletetaan käyttäjän tietokoneelle. Evästeiden voimassaoloaika on rajattu, eikä niistä ole vahinkoa käyttäjän koneelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet: Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa ja satunnaiset paperitulosteet tuhotaan välittömästi ja asianmukaisesti.

Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu ja joita sitoo vaitiolovelvollisuus. Jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. 

Tarkastusoikeus: Jokaisella on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastusta koskeva pyyntö tulee lähettää omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa tai esittää henkilökohtaisesti toimistossani. Pyynnöt tulee lähettää edellä mainitulle yhteyshenkilölle, joka myös vastaa mahdollisiin lisätietopyyntöihin.

Tietojen päivittäminen: Asiakas voi päivittää nimi- ja osoitetietojaan verkkokaupan profiilissaan. Lisäksi asiakas voi ottaa yhteyttä tietojensa päivittämiseksi edellä mainittuun yhteyshenkilöömme.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet: Asiakkaalla on oikeus kieltää hänen tietojensa käsittely markkinointitarkoituksia varten. Tietojesi käsittelyn rajoitusta koskeva pyyntö tulee esittää sähköpostitse.

Yhteystiedot:

Yritys: Monimari / kalkkimaalikauppa.fi

Y-tunnus: 2814391-9

Postiosoite: Siltaojantie 15, 35300 Orivesi

Kaikissa asioissa tavoitat minut sähköpostitse osoitteesta suvi(at)monimari.fi

Mukavia maalaushetkiä!

-Suvi