Asiakkailta kuultua


Kiitos hyvästä palvelusta!! 

Miia.V


Kiitos taas ihanasti paketoidusta lähetyksestä, arvostan suuresti tekemääsi työtä!

Onerva.S


Ihan kiitos pitää sinulle laittaa. Oli ilo noutaa tilaamani paketti postista,joka oli päällystetty kauniiseen paperiin. Ja sisällä vielä kaunis laatikko ja tuote. Ja namu.

Päivi.N


Kiitos ihanasta paketista. Tämä pakettti ilahdutti erityisesti minua ja perhettäni,mutta myös paikallisen postiasiamiehen  työn tekijää.

Maalit olivat juurisellaisia,kuin olen eneen käyttänyt . Vaha oli uusi tuttavuus ja sekin toimii. Kitos ohjeista ja,että olit huomioinut vahaa  varten liinan. Asiakaspalvelusi on kohdallaan jatka samaan malliin :) 

Janette.R


Tilaus tuli nopeasti ja ehjänä perille, tuote täytti odotukset joten palaute on positiivinen. 

Mika.K


Aivan ihana kauppa, kun hain ensimmäisen paketin postista, niin kehuivat jo siellä kaunista pakettia, ja pieni yllätys paketissa, sekä jotenkin niin henkilökohtaisesti ajateltu  kirjoitettu ja pakattu tilaus, aivan ihana!!  Yhtä iloinen oli myös tyttäreni saamastaan paketista. Aivan mahtavaa, kiitos!  Valikoima on mahtava, kaikkea löytyy. 

Leena.K


Pakettini tuli perille ja postissakin ihasteltiin kaunista käärettä. Kiitos myös sekoitustikusta ja nopeasta toimituksesta. Facebookissa en ole, joten palaute näin vanhanaikaisesti sähköpostilla.  Tilaan varmasti jatkossakin maalini sinulta :)

Nyt en malta odottaa, että pääsen lipastoni kimppuun!

Satu.J


Myöhäinen kiitos nopeasta toimituksesta.

Testailin minulle ennestään outoja tuotteita tarjottimiini, mielenkiintoista.

Esa.H


Oli pakko tulla sanomaan että pakettini oli pakattu ihanaan kukkakuosiseen paperiin, ja oli myös kiva että olit laittanut lappusen paketin päälle johon olit käyttänyt aikaa kirjottaessa nimeni ja laittanut nimesi loppuun. Olen tosi tyytyväinen tuotteisiin ja varmasti tulen tilaamaan jatkossakin! 

Tia.R


Kiitos, paketti tuli ja olipa kauniisti pakattu ja ylläri sisällä

Laitan kuvia kun olen maalit käyttänyt ja tilaan varmasti lisääkin...

Ihana kauppa

Eija.A


Kiitos aina niin nopeasta toimituksesta!

Tänään tuli uusi tuttavuus postissa eli Dixie Belle. Mielenkiinnolla odotan, millaista jälkeä sillä syntyy ja varsinkin tuota värisävyä Vintage Duck Egg. Ohessa kuvat Vintage Paint (Old Beige) maalilla maalatusta kaapista. Ja vetimet tulivat juuri paketista.

Tanja.H


Paketti tuli ja eka tonttu maalattu . Kiitos nopeasta toimituksesta. 

Ritva.S


Sain isovanhemmiltani muutaman kukkapöydän ja niissä oli alkuperäinen lakka pinnassa (jostain 70 luvulta) joten hioin ne ja laitoin pari kolme kerrosta mustaa kalkkimaalia ja lopputulos on aivan loistava ! Tuo kalkkimaali on niin ihana levittää ja siitä tulee tosi tasainen jälki !

Hanna.L